Borger

Fra 1. januar skal du huske at bestille tid, hvis du skal bestille et nyt pas eller kørekort på Fuglebjerg og Glumsø Bibliotek. Tidsbestilling er allerede indført i Næstved og Fensmark, og nu følger de sidste biblioteker altså også med. Åbningstiderne for bibliotekerne er også ændret lidt. 
Læs mere

Næstved Ungdomsskoles vintertilbud
Som noget nyt åbner Næstved Ungdomsskole dørene op for tilmelding til en række af vintertilbud. Det er dels helt nye tilbud, men også eksisterende populære tilbud med mulighed for optag af elever i januar.
Jobmesse 2018 logo

Så er du inviteret til Næstveds nye job- og inspirationsmesse 1. februar kl. 14.00-17.00. Her kan du blandt andet møde arbejdsgivere, få hjælp til din ansøgning, dit cv og høre spændende oplæg.

 

På grund af uro og hærværk vil de selvbetjente biblioteker i Næstved, Fensmark og Fuglebjerg være lukkede om aftenen indtil videre.
Læs mere

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

17. januar 2018

Lørdag den 20. januar sætter vi vand på et af vandløbene ved søerne øst for Rønnebæk By. Alle er velkomne...

16. januar 2018

Opkrævningen og Ejendomsskat er ikke tilstede 22. januar. Center for Arbejdsmarked holder møder om...

12. januar 2018

Faxe Kommune har i samarbejde med Næstved, Ringsted, Stevns og Vordingborg kommuner truffet afgørelse...