Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for april 2019

Antal samlede nyheder 12

Nyt fra Næstved i uge 18

30. april 2019

Administrationen holder lukket den 1. maj. Læs her om, hvor og hvordan du kan stemme til EU-valget. Deltager du i frivilligt foreningsarbejde, så har du mulighed for den 14. maj at hente inspiration til, hvordan I som forening tager imod nye medlemmer. Måske kender du en person eller en forening, som fortjener en pris. Kom med dit bud til, hvem der skal modtage en af priserne, Årets Ildsjæl og Årets Forening. Der er borgermøde 13. maj om mobilitet på landet, kom med dit bud på, hvordan mobiliteten skal udvikles på landet. Eller måske er du bare i humør til at høre Harmonikaklubben i Café Sydpolen 8. maj. 

2.000 elritser inficeret med malermuslingelarver udsættes

29. april 2019
Øvre Suså får tirsdag 30. april 2.000 nye beboere. 2.000 elritser, som er inficeret med malermuslingelarver udsættes nemlig i naturen denne dag. Det gør de for at sikre at den yderst sjældne tykskallede malermusling fortsat kan leve på Sjælland. 

Veterancentret og kommunen fejrer det fremtidige samarbejde

24. april 2019
Tirsdag den 30. april kl. 13.00 - 14.00 underskriver Næstved Kommune og Veterancentret en ny samarbejdsaftale, der skal sikre en fælles indsats for veteraner og deres pårørende.

Kom med din mening til Kommuneplanstrategi 2019

24. april 2019
Næstved Byråd vedtog på byrådsmødet i går et forslag til Kommuneplanstrategi 2019. Nu bliver forslaget sendt i otte ugers høring, og det betyder, at alle borgere kan give deres mening til kende om forslaget

Nyt fra Næstved uge 17

23. april 2019

Hvis du vil af med affaldet i sommerhuset, har lyst til samkørsel i landdistrikterne eller ønsker at blive røgfri, så kig nærmere på Nyt fra Næstved i uge 17. Her kan du også læse om Kommuneplanstrategi 2019, som er sendt i høring. Husk også "Mærk Fjorden"-dag den 27. april på Kanalvej.

Nyt fra Næstved i uge 16

16. april 2019

Der er byrådsmøde den 23. april, du kan brevstemme til EU Parlamentsvalget frem til den 23. maj, og så søge om penge til et godt projekt, der styrker og forbedrer natur og friluftsliv senest den 26. maj. Skraldemanden kommer også til påske. Det er andet kan du læse om i Nyt fra Næstved i denne uge.

Realdania støtter byudvikling på Kvægtorvet med 3,5 mio. kr.

15. april 2019
På baggrund af Næstved Kommunes målrettede arbejde med udvikling af Næstved Bymidte, har Realdania valgt at støtte et af de konkrete projekter fra Udviklingsstrategi for Næstved Bymidte. Det drejer sig en trappe på Kvægtorvet, der både er tænkt som opholdssted og plads til aktiviteter og arrangementer. Projektet er en del af Realdanias indsats "Hovedbyer på forkant", som sætter fokus på at skabe fornyet liv og positiv udvikling i hovedbyernes bymidte.

De voksne i Næstved Kommune er meget idræts- og motionsaktive

10. april 2019
Hvad bruger børn og voksne i Næstved Kommune fritiden til - og hvordan synes foreningerne selv det går?

Nyt fra Næstved i uge 15

9. april 2019

Grundtvig & Grøn Guerilla er navnet på en inspirationstur til Jyderup Højskole 27. april. Her kan du få inspiration til at sætte gang i en grøn omstilling. Start rygestop 25. april eller mød Den Rullende Demensrådgivning. Du kan se åbningstiderne for genbrugspladsen i påsken - og selv tage derhen, eller du kan vælge at få dit haveaffald hentet. Søg midler til gadekærsprojekter eller bestil forårsslåning af vejrabatten. Har du brug for en hørekonsulent, så er der ændringer i den åbne træffetid. Det kan også være, at din interesse ligger i Tappernøje, hvor Kornmagasinet har generalforsamling. Så er det en god idé at læse Nyt fra Næstved i denne uge. 

Kontrol af busser til Skills

5. april 2019
Skills ruller derudad - og ja, vi har styr på de busser, som både Næstved Kommune og SkillsDenmark har lavet aftaler med.

Skills-talenter får skov i gave af Næstved

4. april 2019
   
Værsgo - her er dit helt eget træ i Næstved. En noget usædvanlig værtsgave er netop blevet givet til alle de unge talenter, der deltager i DM i Skills. Næstved Kommune planter et egetræ for hver deltager, som tilsammen kommer til at danne en skov - en Skills Skov, som vil bestå af 320 egetræer.

Nyt fra Næstved i uge 14

2. april 2019

Så er der DM i Skills i Næstved fra torsdag den 4. til lørdag den 6. april. Tag gerne cyklen, når du skal derhen. Skills i Næstved bliver stort - læs her, hvor stort det bliver. Der er borgermøde 10. april, hvor du kan komme med dit bidrag til, hvad pengene skal bruges til i kommunen. Du du kan høre om livet som fotograf 10. april eller være med til at starte et nyt lokalråd i centrum 25. april, hvis du bor i området. Hvis du har KOL, kan du deltage i genopfriskningstræning 10. april, og endelig er der igen søndagsåbent på genbrugspladserne i Herlufmagle og Mogenstrup. 

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed