Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for maj 2019

Antal samlede nyheder 10

200 børnehavebørn til kamp mod mobning med Bamseløb

29. maj 2019
Torsdag den 13. juni vil omkring 200 børnehavebørn fra institutionerne Børnely, Grønnebakken, Kornblomsten, Lillevang, Pilegården og Sommerfuglen afholde Bamseløb. Det er sjette år i træk, at Bamseløbet bliver afholdt, og det hele foregår på fodboldbanen ved Ellebæk skolen, Kalbyris afdeling.

Nyt fra Næstved i uge 22

28. maj 2019

Kommunens administration har ud over Kristi himmelfartsdag også lukket  fredagen, og så er der lukket den 5. juni, grundlovsdag. Skal du på genbrugspladsen grundlovsdag, pinsedag eller 2. pinsedag så tjek, hvor der er åbent her. Og så kommer Kampagnen Danmark for Målene endnu engang for at gæste Axeltorv. Denne gang kommer Jesper Skibby og taler bl.a. om at få flere cykler på gaden. Det er nogle af de ting, der er med i denne udgave.

Frivillige er med til at sikre fælles sidste skoledag for 16. gang

23. maj 2019
Skal der være fest - så lad der være fest. Derfor er Næstved Kommune, SSP og rigtig mange frivillige igen gået sammen om at løfte en fælles afslutning for alle elever på Næstved Kommunes folkeskoler og privatskoler. Festen for de ca. 900 unge finder sted på Dyrskuepladsen ved Vordingborgvej/Grønlandsvej tirsdag den 28. maj 2019.

Er din nabos hus en arkitektonisk perle?

22. maj 2019
Næstved Kommune spørger igen i år borgerne om hjælp til at finde og indstille bygninger og anlæg, som udmærker sig ved at have arkitektonisk kvalitet. Til oktober vil kommunen uddele i alt fire priser for at sætte fokus på god arkitektur. Priserne bliver uddelt hvert år på Arkitekturens Dag, som er den første mandag i oktober.

Nyt fra Næstved i uge 21

21. maj 2019

Mangler du informationer vedrørende EU-Parlamentsvalget, så kig her. Hvis du vil overvære det kommende byrådsmøde, så er det den 28. maj. Landsbyklyngen "Landet mellem byerne" inviterer sammen med kommunen til en snak om den kommende friluftsstrategi den 28. maj, og hvis du vil stoppe med at ryge, så er der rygestopkursus den 22. maj. Endelig, så er der seje tilbud for de unge - summercamps i sommerferien og nye åbningstider både i Havnebutikken og hos hørekonsulenterne.

Nyt fra Næstved i uge 20

14. maj 2019

Til EU Parlamentsvalget kan du ekstraordinært stemme lørdag den 18. maj. Der er folketingsvalg den 5. juni - læs om det her. Kathrina Haugaard holder foredrag om at være pårørende til en, der drikker for meget. Det foregår i Næstved Sundhedscenter den 28. maj. Store bededag henter vi også dit affald - denne dag kan du også komme på genbrugspladsen. Er du pensionist eller efterlønner har du mulighed for at komme til sundhedsdag den 23. maj i Fensmark og ikke mindst så har Kultur- og Demokratiudvalget oprettet en ny pulje, du kan søge midler fra. Læs om dette og mere på ugens Nyt fra Næstved. 

11 nye Dansemyg bliver udklækket fra Område Nord

10. maj 2019
For anden gang uddanner daginstitutioner i Område Nord i Næstved såkaldte Dansemyg. Det er en uddannelse for medarbejderne med fokus på natur og udeliv for børn og voksne. 

Mød Danmark for Målene på Axeltorv

8. maj 2019
Danmark for Målene, den hidtil største oplysnings- og aktivitetskampagne for FN's 17 Verdensmål, kommer til Næstved seks gange i løbet af sommeren 2019.

Landdistriktsudvalg sætter kommunens første blafferstoppested op på Næstved Gymnasium og HF

7. maj 2019
Det skal være lettere og mere miljørigtigt at komme rundt i hele Næstved Kommune. Derfor har Landdistriktsudvalget sammen med Næstved Gymnasium og HF besluttet at sætte et blafferstoppested op. Det bliver indviet og testet mandag den 13. maj.

Nyt fra Næstved i uge 19

7. maj 2019

Du kan bruge almindelige affaldsposer, når du sorterer affald. Du kan møde Lise Vandborg, når der er Danmark for Målene på Axeltorv den 11. maj. Ved landsbyens gadekær mødes vi - du kan søge om midler til vedligeholdelse af gadekæret eller til projekter i forbindelse med gadekæret. Hvis dit barn ikke er meldt til Aktive Feriedage, så er fristen den 26. maj. Læs om dette og andet i Nyt fra Næstved for denne uge.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed