Nyt fra Næstved uge 40

1. oktober 2019

Bemærk, at der er kulturnat den 4. oktober og Næstved byråd holder ordinært møde den 8. oktober. Du har også muligheden for at deltage i en netværksgruppe med start den 21. oktober, såfremt du er pårørende til en person med senhjerneskade. Høreafdelingen ViSP holder lukket i uge 42. Mød den rullende demens rådgivning eller kom til foredrag/underholdning i cafesydpolen henholdsvis den 9. og den 31. oktober. 

Læs hele Nyt fra Næstved uge 40 her.

Fredag den 4. oktober kl. 16.00- 22.00 fyldes Næstveds gader og stræder til randen med kultur, når den traditionelle kulturnat løber af stablen. Kulturnatten er spækket med oplevelser, for både børn og voksne og programmet er nu på gaden. Læs mere på mærknæstved.dk 

Se mere om byrådsmødet, dagsordner, referater og se byrådsmødet online her. 

Nætværksmøde for dig, der er pårørende til en person med senhjerneskade. Her kan du møde andre, der er i samme situation som dig og få viden, som kan støtte dig i at tackle udfordringerne. Første møde afholdes mandag den 21. oktober. Læs mere om Hjerneskadecenter Næstved. 

Høreafdelingen ViSP (inkl. alle træffesteder) holder lukket i uge 42, skolernes efterårsferie. Læs mere her.  

Den rullende Demensrådgivning kører rundt i hele kommunen. Rådgivningen er gratis og anonym, så du kan få dig en uformel snak. Se, hvor Demensrådgivningen kan træffes og læs mere om demens.

Anni Kvistgaard fortæller om sin reje til Cuba i kørestol onsdag den 9. oktober. I forbindelse med Spil Dansk Ugen underholder Tove Hyldgaard med pianist torsdag den 31. oktober. Begge arrangementer finder sted i cafe Sydpolen. Se mere i Sydpolens kalender. 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 1. oktober 2019